miercuri, 8 septembrie 2010

Robert Pattinson, enervat de scenele fierbinţi dintre Kristen Stewart şi Viggo Mortensen

Starul din TWILIGHT ţine morţiş să fie pe platourile de filmare de la ON THE ROAD, să-şi supravegheze iubita.

http://cdn.celebuzz.com/cb/assets/imgx/4/5/6/9/7/9/1/gallery-4569791.jpg?v=1283555050
Robert Pattinson nu a fost de acord ca iubita sa, Kristen Stewart, să joace rolul Marylou Moriarty în adaptarea cinematografică a romanului ON THE ROAD al lui Jack Kerouac, publicat in 1957. Actrița în vârstă de 20 de ani are de filmat pentru ON THE ROAD multe scene fierbinți, inclusiv o scenă de sex în trei. "Rob plănuiește să fie pe platou, nu pentru că e vorba de un rol într-o dramă, ci pentru ca Kristen chiar are de jucat o partitură riscantă. Sunt o grămadă de scene de sex cu Viggo Mortensen și el vrea să se asigure că va fi vorba de la început până la sfârșit de joc", a declarat o sursă din anturajul actorului, potrivit Hollywood Life. "Kristen i-a spus că nu vrea ca el să vină pe platou, dar Rob a refuzat, când a auzit că scenele cele mai fierbinți le va filma cu Viggo, care arată super", a adăugat sursa citată.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRQdfPQSVWyDmc-DAPVFuW2W5tqguW-ZKCe0CGO0rNUeGZVZsnQl18rAyiaMfZ9Dm8s_t0PkmFWKdThckAZx8Wkg_g_XTn4ZO7p4DijMEZejfuU8SCquw0RXYBxzhLnl-5TZwrBSpZTE6u/s320/viggo_mortensen6.jpg
Viggo Mortensen, în vârstă de 51 de ani va juca rolul lui Old Bull Lee, personaj despre se spune că a fost inspirat de scriitorul William S. Burroughs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu