sâmbătă, 18 septembrie 2010

Kiowa Gordin din Twilight,pentru prima oara in Romania

Celebrul actor se afla in Romania, alaturi de alte personalitati de la Hollywood, se afla in platou la Acces Direct. Ei se vor afla in juriul care va desemna cea mai sexy vampirita, in concursul care se va desfasura maine seara. Ei se declara fascinati de Bucuresti, dar si de bucataria traditionala romaneasca.

Kiowa Gordon, actorul filmului de mega succes Twilight New Moon va veni in Romania pentru prima data, la invitatia lansata de Bamboo Group de a face parte din juriul singurului si celui mai inedit concurs de frumusete al anului 2010 “Cea mai sexy vampirita din lume”!

ACTORUL TWILIGHT KIOWA GORDON VINE PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA LA INVITATIA BAMBOO GROUP!

Kiowa Gordon, actorul filmului de mega succes Twilight New Moon va veni in Romania pentru prima data, la invitatia lansata de Bamboo Group de a face parte din juriul singurului si celui mai inedit concurs de frumusete al anului 2010 “Cea mai sexy vampirita din lume”!

Kiowa Gordon va ateriza pe aeroportul Otopeni joi, 16 septembrie, la orele 13:15, respectiv 00:15, insotit de nimeni altul decat marele producator al filmului Twilight Michael Becker.

Alaturi de renumitul fotograf Paul Miller marele producator Brian Main, modelul Myste Nicole si playmate-ul Tyran Richard, cei doi reprezentanti ai super productiei Twilight vor vizita Centrul Vechi al Bucurestiului si vor lua o cina traditional romaneasca la restaurantul Caru’ cu bere din centrul orasului.

Pentru ziua de vineri, 17 septembrie, membrii juriului “Cea mai sexy vampirita din lume” si-au exprimat dorinta de a vizita Palatul Parlamentului si clubul Bamboo, inainte de petrecerea de bun venit organizata special de Bamboo Group, in Le Gaga, unde le vor cunoaste pe cele 30 de finaliste.

Vrei sa fii prezent la desemnarea celor 13 vampirite care vor benefica de o sedinta foto cu renumitul fotograf Paul Miller la Castelul Bran, o excursie de 10 zile prin cele mai mari orase ale Americii si sansa unica de a merge mai departe in Marea Finala din Las Vegas, de pe 30 octombrie ?

Vino sambata, 18 septembrie, in Le Gaga, la singurul concurs organizat de Bamboo Group care promoveaza frumusetea romancelor pe plan mondial si ofera Romaniei ocazia de a demonstra ca poate da tendintele in entertainmentul mondial!

Acest concept unic este sustinut de STEAUA RANGERS, PLAYER XT, THE LIGHT GROUP din LAS VEGAS si BULLZ-EYE.COM!

Organizatori: The Light Group (SUA), Bamboo Group (Romania)
Sponsori: Mumm, Chivas
Partenerti media internationali: Bullz-eye Magazine
Parteneri media Romania: Radio 21, UTV, Ciao, Cancan, Spy, Tourist Tool, Ziarul Libertatea, www.clicksicastigi.ro , www.afterhours.ro, www.vipstyle.ro, www.divercitycafe.ro, www.partytime.ro, www.emulte.ro, www.tonight.eu, www.anyplace.ro; www.ele.ro; www.studentie.ro, www.askmen.ro
Parteneri Eveniment: Bamboo Fitness, Algio Fashion, Peroni, Camel, Howard Johnson, Media Forest, Centro Donna, Universal Turism, Tres Jolie Models

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu