sâmbătă, 21 august 2010

Ashley Greene şi Joe Jonas... sarutandu-se!

O nouă idilă de Hollywood între Ashley Greene şi Joe Jonas se contureaza. Vedeta din „Twilight” şi cântăreţul au fost văzuţi împreună, în cursul dimineţii de luni, ieşind din apartamentul actriţei din Los Angeles şi îndreptându-se spre un magazin din apropierea mallului Studio City, unde au băut o cafea.

„Joe şi Ashley păreau foarte relaxaţi unul în compania celuilalt, deşi s-au asigurat să nu fie niciun contact fizic între ei şi chiar au mers la distanţă mică”, a declarat o sursă. Dar, deşi în urmă cu ceva timp au mai fost zăriţi şi în Londra, luând cina la restaurantul „The Ivy” şi mergând împreună la un concert „Kings of Leon”, prietenii celor doi au susţinut că nu este nimic romantic între ei. „Sunt doar prieteni şi se bucură să îşi petreacă timpul împreună când sunt în acelaşi loc. Ashley chiar îl ajută pe Joe să scrie ceva piese pentru noul lui album solo”, a declarat un apropiat. Se pare însă că lucrurile au trecut la un alt nivel.
Fratele mijlociu Jonas si interpreta lui Alice Cullen din “Saga Amurg” s-au cunoscut in iulie, la premiera din Londra a filmului “Eclipsa”, si de atunci au fost vazuti de mai multe ori impreuna. Joe Jonas, care s-a despartit in luna mai de Demi Lovato, si Ashley Green s-ar parea ca sunt la inceputul unei relatii de iubire. Cei doi au fost fotografiati insa ieri, in cartierul SoHo din New York City... sarutandu-se!
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Un comentariu:

  1. nu stiu dc dar cred ca aceste poze au fost trucate de paparazzi,poate ca ei vroiau doar sa se sarute po obraz...siii paparazzi au facut in asa fel in cat sa para ca se saruta...

    RăspundețiȘtergere